Bosch WTA74101SN Utluftingstrommel

(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

PrissammenligningPrishistorikk
ANNONCER

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Varen er utgått
Se i stedet
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Se alle spesifikasjoner

Rankings

Bosch tørketromler
 Nr. 19 ut av 6

Alle tørketromler
 Nr. 82 ut av 19

Beste tørketromler »

Alle utluftingstromler
 Nr. 11 ut av 3


Anmeldelser av Bosch WTA74101SN

BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Det er ikke noen brukeranmeldelser.
Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det er ikke noen videoanmeldelser.

Bosch WTA74101SN
Score
0 100
(0)
0 anmeldelser
Pris kr
Testresultater

Beskrivelse av Bosch WTA74101SN

Bosch WTA74101SN er en avtrekkstørketrommel som sørger for å levere en stabil og skånsom drift. Avtrekkstrommelen har en kapasitet på 6kg, som egner seg bra for den mindre og gjennomsnittlige husstanden med 2 til 4 personer. Videre så har tørketrommelen en sensorstyrt elektronikk, som gjør at den automatisk tilpasser tørketiden etter tøyets fuktighet, slik at man unngår overtørking og overbruk av energi. Sensitiv trommel-utforming er dessuten medvirkende til mer skånsom tørking.

 

Betjening og programmer

Bosch WTA74101SN er utstyrt med en rekke av de mest normale tørkeprogrammene, som man velger gjennom en dreieknapp. Du har også ulike tilvalg som antikrøll og skånsom. Velg skånsom dersom du skal tørke følsomme tekstiler, og velg antikrøll hvis du ikke har muligheten til å tømme trommelen like etter endt tørking – for da kan tøyet ligge og krølle seg (90 minutter ved programslutt). Tørketrommelen har også en lysindikator som løpende angir hvor tørt tøyet er.
 

Avtrekkstørketrommelen er videre utformet i et antivibrerende design som gjør at den har et særlig lavt lydnivå. Det ligger på 68 dB under normal drift, og til sammenligning kan vi fortelle at en normal samtale mellom to personer har et lydnivå på 60 dB.
 

Energiklasse og avtrekk

Innen energiklasse vurderes modellen fra A til G, der A er beste mulige karakter. Her har modellen fått C, som vitner om at den ikke er optimal dersom man vil spare penger på strøm. Men hvis man ikke bruker den så veldig ofte, så er den helt klart et bra valg, ettersom prisnivået er vesentlig lavere for denne modellen enn en Klasse A-modell. Mer presist så ligger årlig energiforbruk på 427 kWh/årlig ved normalt bruk.
 
Medfølgende er også en avtrekksslange. Denne kan man koble på både på venstre side og bak tørketrommelen for å unngå manuell tømming av kondensvannbeholderen.


Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *