Blomberg BTGS383W0

(0) 0 anmeldelser
Score
00
100

PrissammenligningPrishistorikk
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Energiforbruk/år

Energiforbruk/år

230 kWh

Energiklasse

Energiklasse

Type

Type

Kondens

Tørkekapasitet

Tørkekapasitet

8 kg

Lydnivå

Lydnivå

65 dB


Rankings

Blomberg tørketromler
 Nr. 1 ut av 0

Alle tørketromler
 Nr. 46 ut av 16

Beste tørketromler »

Alle kondenstromler
 Nr. 39 ut av 14


Visste du?

  • Blomberg BTGS383W0 bruker omkring 140,3 kr. på strøm i løpet av et år, ved et normalt forbruk (160 tørkinger). Det svarer til 0,9 kr. pr. tørking. 

    I beregningen tas det utgangspunkt i en strømpris på 61 øre/kWh.

Egenskaper

Tørketrommel med varmepumpe

Denne tørketrommelen er med varmepumpe, som gjør at tøyet ditt blir tørt på en mer energieffektiv og billig måte, da spillvarmen gjenbrukes.


Sammenligning

Anmeldelser av Blomberg BTGS383W0

BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelserSkriv en omtale
(nan) basert på 0 anmeldelser 

Whiteaway.com
(0.00) 0 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internettforhandler, som primært beskjeftiger seg med salg av hvitevarer.


Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det finns inga videorecensioner.
[WPCR_SHOW POSTID="172" NUM="5" PAGINATE="1" PERPAGE="5" SHOWFORM="1" HIDEREVIEWS="0" HIDERESPONSE="0" SNIPPET="" MORE="Les mer" HIDECUSTOM="0" ]

Blomberg BTGS383W0 Miele TDA 150 C NDS AEG T8DEM842E Miele TWE620WP Eco Miele TCE530WP
Score
0 100
96 100
92 100
92 100
91 100
(0)
0 anmeldelser
(4.8)
116 anmeldelser
(4.6)
47 anmeldelser
(4.7)
20 anmeldelser
(4.7)
19 anmeldelser
Pris kr 7.395 kr 6.499 kr 10.799 kr 10.490 kr
Testresultater "Testvinner" - Tænk.dk 2017
"Testvinner" - Tænk.dk 2017
Energiklasse
Årlig energiforbruk 230 kWh 494 kWh 235 kWh 171 kWh 171 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Type Kondens Kondens Kondens Kondens Kondens
Tørkekapasitet 8 kg 7 kg 8 kg 8 kg 8 kg
Lydnivå 65 dB 63 dB 66 dB 66 dB 66 dB
Dampfunksjon Ukendt Ukendt
Varmepumpeteknologi

Beskrivelse av Blomberg BTGS383W0

Blomberg er en populær produsent av hvitevarer, som i tillegg til tørketromler også produserer oppvaskmaskiner, vaskemaskiner vaskemaskiner med tørketrommel og mye mer.

 
Blomberg BTGS383W0 er en sensorstyrt kondenstørketrommel som er utstyrt med alle de gode funksjoner og programmer som er å forvente av en maskin i denne prisklassen. I tillegg ligger maskinen også i nest beste energiklasse, som i høy grad skyldes den innebygde varmepumpeteknologien som gjenbruker den i forveien oppvarmede luften. Når det kommer til maskinens kondenseringsevne, så har den også innenfor dette området scoret høyeste vurdering. Det betyr at den er velegnet til å kunne stå i et mindre rom hvor utluftingen er begrenset. Tørkekapasiteten for maskinen ligger på 8 kg, hvilket gjør at den passer til den mellomstore husstanden. Lydnivået derimot er 65 dB og det er altså kun litt over nivået for en alminnelig samtale på 60 dB. Legg merke til at en avløpsslange følger med til modellen, slik at du har mulighet for å føre kondensvannet direkte ut i avløpet og ikke skal til å skulle tømme det manuelt.

 

Betjening og programmer

Betjeningen av Blomberg BTGS383W0 er relativt klassisk, med et stort display på høyre side (inklusiv tilvalg), dreieknapp med alle programmene i midten og kondensvannbeholderen på venstre side. Maskinen er utstyrt med alle standardprogrammene, som: Bomull (stryketørt, skaptørt, skaptørt pluss og skaptørt ekstra, samt syntetisk (stryketørt og skaptørt). I tillegg har den følgende spesialprogrammer: Finvask, oppfrisking, jeans, daglig, ekspress (lyn), allergivennlig, sportstøy, skjorter, 30 grader og 45 grader. Alt i alt et vell av gode programmer, hvor du med sikkerhet har mulighet for å finne ett til å dekke dine behov. Legg dessuten merke til at maskinen er sensorstyrt, så den vil automatisk måle restfuktigheten i tekstiler og dermed avstemme resterende tørketid. Det sparer på energiforbruket, men sikrer også at tekstilene dine ikke utsettes for overtørking. Videre så har maskinen også en funksjon for utsatt start, hvor du har mulighet for å fastsette når programmet skal starte. Det betyr altså at du kan planlegge i forhold til arbeid eller andre ærend, slik at de tekstilene ikke ender med å ligge alt for lenge av gangen i trommelen.

 

Energiklasse og kondenseringsevne

Med energiklasse A++ hører Blomberg BTGS383W0 til blant de nest mest energidyktige tørketromler på markedet, hvilket også gjør den til et attraktivt valg, både for miljøet og ikke minst pengepungen. Varmepumpen sørger for at det ikke blir brukt noen unødvendige ressurser på ekstra oppvarming, dessuten sørger sensorstyringen for at tekstilene ikke tørker lengre enn høyst nødvendig. Det årlige gjennomsnittsforbruket for maskinen ligger på 230 kWh. Ser man på kondenseringsevnen, så har maskinen klart seg perfekt, med beste vurdering. Det betyr at den skiller ut minimalt med fukt og at den derfor er velegnet til å ha stående i mindre rom, hvor utluftingen er relativt begrenset.

 

Mål

84,6 cm x 59,5 cm x 60,9 cm (høyde x bredde x dybde).


Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...