Bosch WTWH7568SN

(0) 0 anmeldelser
Utgått. Se alle tørketromler
Score
00
100

PrissammenligningPrishistorikk
ANNONCER

Selv om artikkelen har et redaksjonelt fokus, inneholder den sponsede elementer slik som reklamelenker, og derfor må produktomtalene betraktes som annonser.

Varen er utgått
Se i stedet
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Energiforbruk/år

Energiforbruk/år

233 kWh

Energiklasse

Energiklasse

Type

Type

Kondens

Tørkekapasitet

Tørkekapasitet

8 kg

Lydnivå

Lydnivå

65 dB

Se alle spesifikasjoner

Rankings

Bosch tørketromler
 Nr. 21 ut av 6

Alle tørketromler
 Nr. 93 ut av 19

Beste tørketromler »

Alle kondenstromler
 Nr. 81 ut av 16


Visste du?

Bosch WTWH7568SN bruker omkring 142,1 kr på strøm i løpet av et år, ved et normalt forbruk (160 tørkinger). Det svarer til 0,9 kr pr. tørking. 

I beregningen tas det utgangspunkt i en strømpris på 61 øre/kWh.

Egenskaper

Tørketrommel med varmepumpe

Denne tørketrommelen er med varmepumpe, som gjør at tøyet ditt blir tørt på en mer energieffektiv og billig måte, da spillvarmen gjenbrukes.


Sammenligning

Anmeldelser av Bosch WTWH7568SN

BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(nan) basert på 0 anmeldelser 

Whiteaway.com
() 0 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internettforhandler, som primært beskjeftiger seg med salg av hvitevarer.


Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det er ikke noen videoanmeldelser.

Bosch WTWH7568SN SIEMENS WT4HXEL9DN IQ800 BOSCH WTR87TW0SN BOSCH WTH8307LSN Serie 4 ASKO T408HD.W
Score
0 100
96 100
95 100
94 100
94 100
(0)
0 anmeldelser
(4.8)
304 anmeldelser
(4.7)
67 anmeldelser
(4.8)
46 anmeldelser
(4.9)
15 anmeldelser
Pris kr 14.738 kr 13.791 kr 6.290 kr 13.999 kr
Testresultater
Energiklasse
Årlig energiforbruk 233 kWh 193 kWh 176 kWh 243 kWh 177 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Type Kondens Kondens Kondens Kondens Kondens
Tørkekapasitet 8 kg 9 kg 8 kg 7 kg 8 kg
Lydnivå 65 dB 59 db 64 dB 65 dB 64 dB
Dampfunksjon
Varmepumpeteknologi

Beskrivelse av Bosch WTWH7568SN

Bosch WTWH7568SN er en kondenstørketrommel som tilbyr alle de funksjoner som er å forvente av en svært god tørketrommel. Den har en vaskekapasitet på 8 kg, noe som betyr at den passer svært godt til husstander med 4-5 personer. Dernest ligger den i nest beste energiklasse, noe som i høy grad skyldes varmepumpeteknologien som gjenbruker den oppvarmede luften, dessuten sikrer du at energiforbruket holdes på et absolutt minimum, da kondensatoren er selvrensende. I tillegg har maskinen også alle de spesialprogrammene, samt at den har spesialprogrammer til de tekstilene man oftest tørker og også til de mer skånsomme tekstilene. Videre så får du mulighet for å holde det fulle overblikket over tørketrommelen via “home connect”-applikasjonen, slik at du alltid er sikker på at det hele virker slik det skal. Legg dessuten merke til at du har mulighet for å montere avløpsslange, så du ikke behøver å tømme kondensvannbeholderen manuelt og i tillegg ligger maskinen i beste klasse når det gjelder kondenseringsevnen (hvor mye fukt den skiller ut under tørkingen).

 

Betjening og programmer

Bosch WTWH7568SN er utstyrt med et stort LED-display hvor alle de viktigste dataene blir vist. Bosch WTWH7568SN er dessuten også sensorstyrt, hvilket vil si at den har mulighet for løpende å måle fuktigheten i tekstilene for deretter å kunne avstemme den eksakt resterende tørketiden. Det sikrer derfor at det ikke blir brukt hverken for få, eller for mange ressurser, men derimot akkurat passe. I forhold til programmer, så ha den alle standardprogrammer og spesialprogrammer er som følgende: Ull, miks, håndklær, tidsprogram kaldt, tidsprogram varmt, dun, sport, lyntørking og skjorter. En svært smart funksjon ved tørketrommelen er dessuten “Easy Smart”. Her kan du stille inn farge, grad av skittenhet og vasketøyets materiale, deretter vil den automatisk finne ut hvilket program som passer til dine behov. I tillegg har maskinen også forsinket start funksjon, slik at du kan planlegge akkurat når vasken skal starte. Det sikrer deg at tekstilene ikke ender opp med å ligge alt for lenge i tørketrommelen.

 

Energiklasse og kondenseringsevne

Energiklasse A++ er den nest beste vurderingen på markedet og det har den oppnådd, takket være en lang rekke kvalifikasjoner som setter fokus på nettopp dette. Spesielt bemerkelsesverdig er varmepumpeteknologien som gjenbruker den oppvarmede luften, slik at maskinen ikke trenger å bruke ekstra energi på oppvarming av ny luft. I tillegg er kondensatoren selvrensende, hvilket foregår under selve tørkeprosessen og det sikrer deg altså at den kommer til å beholde et lavt energiforbruk gjennom hele maskinens levetid. Det årlige gjennomsnittsforbruket for maskinen ligger på 233 kWh. I forhold til kondenseringsevne, så har modellen toppvurdering: Det sørger for at den utskiller minimalt med fukt i det rommet som den står i. Det betyr også at man faktisk kan ha den stående i et mindre rom hvor utluftingen er begrenset.

 

Mål

85,7 cm x 59,8 cm x 65,2 cm (høyde x bredde x dybde).Spesifikasjonsliste

Energiforbruk

Energiklasse
Årlig energiforbruk 233 kWh Gjennomsnittet er 273 kWh
Årlig strømpris 142,1 kr Gjennomsnittet er 166,5 kr
Strømpris pr. tørking 0,9 kr Gjennomsnittet er 1,0 kr

Generelle egenskaper

Type Kondens
Kondenseringsevne A
Tørkekapasitet 8 kg
Lydnivå 65 dB

Funksjonalitet

Varmepumpeteknologi Ja
Sensorstyrt Ja
Dampfunksjon Nei
Timerfunksjon Ja
Wi-fi styring Ja
Innvendig lys Ja

Mål og vekt

Høyde 84.2 cm
Bredde 59.8 cm
Dybde 59.9 cm
Vekt 54.4 kg

Tilbakemelding

Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...