Bosch WTY87859SN

(0) 0 anmeldelser
Utgått. Se alle tørketromler

Energiforbruk/år

Energiforbruk/år

258 kWh

Energiklasse

Energiklasse

Type

Type

Kondens

Tørkekapasitet

Tørkekapasitet

9 kg

Lydnivå

Lydnivå

64 dB

Se alle spesifikasjoner

Rankings

Bosch tørketromler
Nr. 24 ut av 16

Alle tørketromler
Nr. 114 ut av 82

Beste tørketromler »

Alle kondenstromler
Nr. 102 ut av 74

Gå til pris Gå til pris Gå til pris Gå til pris Gå til pris
Score
0
96
96
94
94
Pris 0 kr 6.999 kr 7.345 kr 17.075 kr 12.499 kr
Testresultater "Testvinder" - Tænk 2015
Energiklasse
Årlig energiforbruk 258 kWh 159 kWh 243 kWh 193 kWh 233 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Type Kondens Kondens Kondens Kondens Kondens
Tørkekapasitet 9 kg 8 kg 7 kg 9 kg 8 kg
Lydnivå 64 dB 62 dB 65 dB 59 db 64 dB
Dampfunksjon
Varmepumpeteknologi
Score
0
Pris
0 kr
Testresultater
Energiklasse
Årlig energiforbruk
258 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
Score
96
Pris
6.999 kr
Testresultater
Energiklasse
Årlig energiforbruk
159 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
Score
96
Pris
7.345 kr
Testresultater
Energiklasse
Årlig energiforbruk
243 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
Score
94
Pris
17.075 kr
Testresultater
Energiklasse
Årlig energiforbruk
193 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
Score
94
Pris
12.499 kr
Testresultater
"Testvinder" - Tænk 2015
Energiklasse
Årlig energiforbruk
233 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 

BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
(0.00) basert på 0 anmeldelser 

Whiteaway.com
(0.00) 0 anmeldelser

WhiteAway er en stor dansk internettforhandler, som primært beskjeftiger seg med salg av hvitevarer.


Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det er ikke noen videoanmeldelser.

Visste du?

Bosch WTY87859SN bruker omkring 157,4 kr på strøm i løpet av et år, ved et normalt forbruk (160 tørkinger). Det svarer til 1,0 kr pr. tørking. 

I beregningen tas det utgangspunkt i en strømpris på 61 øre/kWh.

Beskrivelse av Bosch WTY87859SN

Bosch WTY87859SN er en modell som tilbyr et godt utvalg med funksjoner, samtidig som den har en bra energiklasse. Den har en stor kapasitet på 9kg, som gjør den ideell for husstander med 4 til 6 personer. Videre så har den alle de grunnleggende programmene, sammen med en rekke tilvalgs- og spesialprogrammer for ytterligere muligheter. Tørketrommelen er sensorstyrt, og har en praktisk timerfunksjon. Videre så følger det med en avløpsslange som gjør at man kan sende kondensvannet direkte ut i stedet for å tømme vannbeholderen jevnlig.
 

Betjening og programmer

Bosch WTY87859SN tilbyr simpel betjening der man gjennom frontpanelet får tilgang til de ulike mulighetene maskinen byr på. I midten har man en dreieknapp, som tilbyr en lang rekke ulike tørkeprogrammer og til høyre har man et TFT-display med en rekke tilvalgsfunksjoner. Det tilbys en rekke av de mest populære programmene, sammen med spesialprogrammer som Ull, Mix, Håndklær, Syntetiske tepper, Sportstøy, Dun, Antikrøll og en rekke tidsstyrte programmer. Videre så har tørketrommelen utstyrt med en hukommelsesfunksjon som gjør at du kan sette sammen ulike tørkeprogrammer + tilvalg som du ofte benytter. På denne måten skal det bare et trykk til før du tørker med samme program og sammensetting som du oftest gjør. Du kan «lagre» opp til 2 forskjellige programmer.
 
Videre så er det mulig å utsette starttiden av tørkingen til når det passer deg (opp til 24 timer). Dette er spesielt praktisk i forhold til planlegging av øvrige gjøremål, slik at ikke tekstilene ligger for lenge i trommelen. Den er dessuten sensorstyrt, som vil si at den automatisk går inn og registrer tøyets fuktighet og løpende regulerer resttiden deretter. Med sensorstyring sørges det for at tøyet verken tørkes for mye eller for lite, og derfor bruker man ikke unødvendig med energi eller overtørker klesvasken.
 

Energiklasse og kondenseringsevne

Innenfor energiklasse har modellen fått karakteren A++, som er den nest beste karakteren. Den gode energivennligheten skyldes først og fremst varmepumpeteknologien, som gjør at tørketrommelen gjenbruker den allerede oppvarmede luften slik at den ikke behøver å bruke mer energi enn nødvendig på å varme opp helt nyt luft. Bosch WTY87859SN har samtidig en selvrensende kondensator, som aktiveres hver eneste gang man kjører et program. Dette er særlig praktisk ettersom tørketromler med kondensator som ikke er tilstrekkelig renset vil bruke langt mer energi på å oppnå optimal tørking. Det gjennomsnittlige årlige energiforbruket ligger på 258 kWh/årlig, men det faktiske energiforbruket avhenger naturligvis av ditt eget forbruk.
 
I forhold til kondenseringsevnen har modellen fått karakteren A (beste mulige). Kondenseringsevnen avgjør hvor mye fukt tørketrommelen utskiller i rommet under drift.
 

Stillegående drift

Tørketrommelen er designet med anti-vibrasjonsdesign. Dette gjør at den er mer robust under drift, og har et meget lavt lydnivå – mer presist på 64 Db. Det er nesten det samme som en normal samtale mellom to personer, som typisk ligger på rundt 60 Db (til sammenligning).
 

Medfølgende avløpsslange

Medfølgende til modellen er dessuten en avløpsslange. Denne kan man montere direkte ut i avløpet slik at kondensvannet fra maskinen automatisk renner ut. Dette er meget praktisk for å kontinuerlig tømme kondensbeholderen uten ekstra bry.


Spesifikasjonsliste

Energiforbruk

Energiklasse
Årlig energiforbruk 258 kWh Gjennomsnittet er 273 kWh
Årlig strømpris 157,4 kr Gjennomsnittet er 166,5 kr
Strømpris pr. tørking 1,0 kr Gjennomsnittet er 1,0 kr

Generelle egenskaper

Type Kondens
Kondenseringsevne A
Tørkekapasitet 9 kg
Lydnivå 64 dB

Funksjonalitet

Varmepumpeteknologi Ja
Dampfunksjon Nei

Mål og vekt

Tilbakemelding

Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...