Candy GVH D1013A2

(0) 0 anmeldelser
Utgått. Se alle tørketromler
0

PrissammenligningPrishistorikk
Either a table must be specified, or this shortcode will only work on products with a proper table specified

Energiforbruk/år

Energiforbruk/år

282 kWh

Energiklasse

Energiklasse

Type

Type

Kondens

Tørkekapasitet

Tørkekapasitet

10 kg

Lydnivå

Lydnivå

67 dB

Se alle spesifikasjoner

Rankings

Candy tørketromler
Nr. 6 ut av 0

Alle tørketromler
Nr. 92 ut av 9

Beste tørketromler »

Alle kondenstromler
Nr. 80 ut av 8


BrukeranmeldelserEkspertanmeldelserVideoanmeldelser
Det er ikke noen brukeranmeldelser.
Det er ikke noen ekspertanmeldelser.
Det er ikke noen videoanmeldelser.

Visste du?

Candy GVH D1013A2 bruker omkring 172,0 kr på strøm i løpet av et år, ved et normalt forbruk (160 tørkinger). Det svarer til 1,1 kr pr. tørking. 

I beregningen tas det utgangspunkt i en strømpris på 61 øre/kWh.

Egenskaper

Tørketrommel med varmepumpe

Denne tørketrommelen er med varmepumpe, som gjør at tøyet ditt blir tørt på en mer energieffektiv og billig måte, da spillvarmen gjenbrukes.

TIL PRODUKT TIL PRODUKT TIL PRODUKT TIL PRODUKT TIL PRODUKT
Score
0
94
93
90
90
Pris 0 kr 13.999 kr 5.555 kr 4.999 kr 10.299 kr
Testresultater
Energiklasse
Årlig energiforbruk 282 kWh 177 kWh 504 kWh 504 kWh 211 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
 ABCDEFG 
Type Kondens Kondens Kondens Kondens Kondens
Tørkekapasitet 10 kg 8 kg 7 kg 7 kg 7 kg
Lydnivå 67 dB 64 dB 66 dB 67 dB 65 dB
Dampfunksjon
Varmepumpeteknologi
Score
0
Pris
0 kr
Testresultater
Energiklasse
Årlig energiforbruk
282 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
Score
94
Pris
13.999 kr
Testresultater
Energiklasse
Årlig energiforbruk
177 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
Score
93
Pris
5.555 kr
Testresultater
Energiklasse
Årlig energiforbruk
504 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
Score
90
Pris
4.999 kr
Testresultater
Energiklasse
Årlig energiforbruk
504 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
Score
90
Pris
10.299 kr
Testresultater
Energiklasse
Årlig energiforbruk
211 kWh
Kondenseringsevne
 ABCDEFG 
Beskrivelse av Candy GVH D1013A2

Candy GVH D1013A2 er en kondenstørketrommel med en kapasitet på 10 kg og den er derfor særlig velegnet til de større husstandene med 5+ personer. Tørketrommelen er utstyrt med sensorstyrt tørking, hvilket vil si at den er i stand til å måle fuktigheten i tekstilene for deretter å avstemme den resterende tørketiden. Det sikrer at tekstilene ikke utsettes for overtørking og også at det ikke blir brukt noen unødvendige ressurser. En annen riktig god egenskap ved maskinen er den innebygde varmepumpen som gjør at varmen gjenvinnes – og den er dermed med til å redusere energiforbruket. Det resulterer i at maskinen blir vurdert til A++ innenfor energiklasse, og det er den nest beste karakteren på markedet. Foruten alt dette, så følger det med et vell av gode programmer og den er absolutt også velegnet til å kunne tørke selv de mest sarte tekstiler (woolmark-sertifisert). Legg også merke til at det følger med avløpsslange som kan kobles direkte til avløpet. Dermed behøver ikke kondensvannbeholderen å skulle tømmes manuelt.

 

Betjening og programmer

Det krever ikke noe videre kunnskap om tørketromler for å kunne betjene Candy GVH D1013A2. Betjeningspanelet er plassert på maskinens front og er forholdsvis enkelt satt opp med kondensvannbeholder på høyre side, display med tilvalg i midten med de forskjellige programmene på høyre side. Tørketrommelen er utstyrt med i alt 18 programmer, hvor de mest anvendte er: ull (woolmark sertifisert), hurtig (40 min), tidsstyrt, lufting, ekstra tørt, skaptørt, stryketørt, bøyletørt, mix & tørk og skjorter. I tillegg har du mulighet for å kunne prege programmet med forskjellige tilvalg, så som forsinket start-funksjon, anti-krøll og akryl / syntetisk. Med funksjonen for forsinket start, kan programmets start utsettes fra 1-23 timer, så du med andre ord kan planlegge i forhold til eksempelvis arbeid eller øvrige ærend. Dermed kommer det heller ikke til å ligge alt for lenge i tørketrommelen.

 

Energiklasse og kondenseringsevne

Candy GVH D1013A2 ligger i energiklassen A+++, hvilket er den nest beste vurderingen innenfor området. Den gode energivennligheten skyldes i høy grad den innebygde varmepumpen, som sørger for at varmen blir gjenbrukt og maskinen slipper derfor å bruke ekstra energi på varme opp ny luft. I tillegg er varmepumpen også med på å tørke tekstilene ved lavere temperaturer, og dermed skånes tekstilene bedre. Såfremt man bruker tørketrommelen noenlunde som normalen, vil det gjennomsnittlige årlige energiforbruket befinne seg på 282 kWh.

 
Kondenseringsevnen derimot er en indikasjon på hvor mye fukt tørketrommelen skiller ut i løpet av driften, hvor dem med vurderingen A utskiller minst fukt. Candy GVH D1013A2 har innenfor dette området mottatt B og det er derfor et uttrykk for at mellom 80-90% av fuktigheten blir trukket ut av avtrekksluften fra tørketrommelen. Dersom man ønsker å ha tørketrommelen stående i et rom som er følsomt ovenfor fukt eller med dårlig utlufting, vil det nok være en god ide å gå etter en tørketrommel i klasse A innenfor kondenseringsevne.

 

Mål

85 cm x 60 cm x 60 cm (høyde x bredde x dybde).


Spesifikasjonsliste

Energiforbruk

Energiklasse
Årlig energiforbruk 282 kWh Gjennomsnittet er 327 kWh
Årlig strømpris 172,0 kr Gjennomsnittet er 199,5 kr
Strømpris pr. tørking 1,1 kr Gjennomsnittet er 1,2 kr

Generelle egenskaper

Type Kondens
Kondenseringsevne B
Tørkekapasitet 10 kg
Lydnivå 67 dB

Funksjonalitet

Varmepumpeteknologi Ja
Dampfunksjon Nei

Mål og vekt

Tilbakemelding

Karakterene går fra 0–100 og er basert på anmeldelser fra brukere og eksperter. Les mer... Vi samler priser fra en rekke utvalgte forhandlere. Les mer... Vi samler anmeldelser fra en rekke troverdige hjemmesider. Les mer... Den laveste prisen blir satt hver uke i denne pristrackeren. Les mer...